Тоқсан сайын шығатын West Kazakhstan Medical Journal

Меншік иесі – «Марат Оспанов атындағы Батыс Қазақстан медицина университеті» КеАҚ

Бас редактор:             А.А. Калиев

Журнал 2004 жылдан бастап шығады.

Қазақстан Республикасы Ақпарат және коммуникациялар министрлігіне 18.04.2019 ж. қайта тіркеліп, №17673-Ж куәлігі берілген.

Журнал «Қазпочта» АҚ каталогында (жазылу индексі – 74740) тіркелген және оның бөлімдері арқылы таратылады. Сонымен қатар, редакция арқылы да таратылады. 

Журнал Ulrich’s International Periodical Directory халықаралық және италиялық CINECA ғылыми басылымдары, сонымен қатар, Ресейлік ғылыми дәйексөз алу индексі (РИНЦ) мәліметтер базаларында индекстеледі.

Журнал 2016 жылғы 15-сәуірдегі комиссия шешімі бойынша Ғылыми еңбектің негізгі нәтижелерін жариялау үшін Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігі білім және ғылым саласындағы бақылау Комитетінің Тізіміне (ҚР БҒМ БҒСК) енгізілді.

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Mostbet-dən pul qazanmaq: Peşəkar oyunçunun gündəl

Mostbet-dən pul qazanmaq: Peşəkar oyunçunun gündəl 19 Там 2026 18:16 #2030

• angrygoose631
  • angrygoose631's Avatar
  • Завсегдатай
Deyirlər ki, qumarbazlar şanslı olurlar, amma mən heç vaxt şansa güvənməmişəm. Mən peşəkar oyunçuyam və Mostbet mənim üçün sadəcə bir əyləncə yox, iş yeridir. Hər gün səhər saat 9-da kompüterimi açıram, stolüstü oyunların statistikasını yoxlayıram, əmsalları təhlil edirəm və strategiyamı quraram. Çoxları düşünür ki, kazino həmişə udur, amma bu tamamilə yanlış fikirdir. Sadəcə qaydaları bilmək, psixologiyanı anlamaq və ən əsası özünü idarə etmək lazımdır. Mən 5 ildir ki, bu işlə məşğulam və bu müddət ərzində təkcə bir dəfə də olsun ayı mənfi ilə bağlamamışam. Əlbəttə, hər şey həmişə hamar olmur, amma təcrübə və soyuqqanlılıq hər şeyi həll edir. mostbet app download for pc - bu mənim gündəlik alətimdir, çünki yalnız PC versiyasında bütün alətlər tam açılır və mənə lazım olan bütün funksiyalar əlçatan olur. Mobil versiya yaxşıdır, amma peşəkar iş üçün böyük ekran və tam klaviatura vacibdir.

Başlanğıcda, təxminən 5 il əvvəl, mən də hər kəs kimi idim - elə-belə, maraqdan girdim Mostbet-ə. Dostum bir dəfə məzəli bir məbləğ udmuşdu və mənə dedi: "Bax, burada pul var, sadəcə risk etmək lazımdır". Mən də dedim ki, yox, bu iş deyil, bu qumar. Amma sonra bir gün evdə oturub darıxırdım, maraqlandım və qeydiyyatdan keçdim. İlk 3 ay ərzində mən itirdim, itirdim və itirdim. Elə bir gün olub ki, hesabımda cəmi 2 manat qalıb. Həmin gün mən dedim ki, ya mən bu işi öyrənəcəm, ya da bir daha bu sayta girməyəcəm. Və başladım... Statistikaları, ehtimalları, riyaziyyatı - hər şeyi öyrəndim. Mostbet app download for pc etdim, əlavə proqramlar quraşdırdım, ekranımda eyni anda 4 pəncərə açıq idi - rulet, blackjack, poker və canlı dilerlər. 6 ay sonra mən nəinki itirdiyimi qaytardım, hətta ilk dəfə olaraq 2 min manat qazandım.

O vaxtdan bəri mənim yanaşmam tamamilə dəyişdi. Mən oyuna iş kimi baxıram. Məsələn, səhər durub kahve içirəm, kompüteri açıram və Mostbet-də canlı yayımları izləməyə başlayıram. Dilerlərin üz ifadələrini, onların əllərinin hərəkətlərini, kartların paylanma sürətini - bütün bunlar mənə məlumat verir. Bilirsiniz, peşəkar oyunçu üçün ən vacib şey "soyuq hesablama"dır. Heç vaxt hissə qapılma, heç vaxt itirəndə "indiki qaytararam" deyə əlavə pul atma. Mənim üçün Mostbet app download for pc - bu, mənim ofisimdir. İş masası, stolum, kreslom. Hər səhər eyni ritual: yoxlama, təhlil, sonra yalnız 3-4 oyun, hər birində maksimum 20 dəqiqə. Nə qədər çox oynasan, bir o qədər çox səhv edərsən. Mən gündə cəmi 15-20 əl oynayıram, amma bunlar dəqiq hesablanmış əl-lərdir.

Bir dəfə çox gülməli hadisə oldu. Mən mostbet app download for pc edib, gündəlik seansıma başlamışdım. Həmişəki kimi, blackjack masasında oturdum. Diler qadın idi, çox gözəl, amma mənə baxan kimi hiss etdim ki, bu gün nəsə fərqli olacaq. Mən kartları sayıram, amma bu dəfə o qədər sürətlə gedirdi ki, diler özü çaşmışdı. 10 əl oynadım, hamısını uddum. Sonra o, zarafatla dedi: "Bəlkə siz burada işləmək istəyirsiniz?" Mən dedim: "Yox, mən işimi sevirəm". Həmin gün 7 min manat qazandım. Amma ən maraqlısı ondan sonrakı gün oldu - mən uduzmağa başladım. Amma peşəkar fərqi budur - mən dayandım. 100 manat uduzdumsa, dayandım, çünki bilirəm ki, bu gün şans mənim tərəfimdə deyil. Ertəsi gün yenə gəldim və hər şeyi qaytardım.

Mənə tez-tez sual verirlər: "Necə edirsən ki, həmişə udasan?" Cavab vermək istəmirəm, çünki hər kəsin öz yolu olmalıdır. Amma deyə bilərəm ki, Mostbet-də ən mühüm şey intizamdır. Mənim bankrollum həmişə bölünür - gündəlik limit, həftəlik limit, aylıq limit. Əgər mən həmin limiti keçmişəmsə, o gün başqa heç nə oynamıram. Hətta qazandığım günlərdə də - əgər limitimi doldurmuşamsa, dayanıram. Çünki bilirəm ki, sabah da bir gün var, sabah da qazana bilərəm. Mən tələsmirəm. Mənim üçün Mostbet app download for pc - bu, uzunmüddətli iş üçün alətdir, bir günlük oyun deyil.

Ən böyük uduşum 3 ay əvvəl oldu. O gün mən mostbet app download for pc elədim, ama yeni bir strategiya sınamaq qərarına gəldim. Ruletka oynayırdım, amma sadəcə qırmızı/qaraya yox, mürəkkəb sistemlə - məhəllə ədədlərə, sektorlara. 3 saat oynadım, hər dəqiqəsi əsəbi idi. Tər tökürdüm, amma dayanmadım. Sonda 12 min 400 manat qazandım. O gün mən başa düşdüm ki, bu iş həqiqətən mənimdir. Çoxları deyir ki, kazino yalnız uduzmaqdır, amma mən deyirəm - bilmək lazımdır. Mostbet-də hər şey şansdan asılı deyil. Riyaziyyat, analiz, özünü idarə - bunlar qalibiyyətin əsas komponentləridir.

Bəzən dostlarım zarafat edir: "Sən peşəkarsan, amma yenə də qumarbazsan". Mən gülürəm və cavab verirəm: "Mən qumar oynamıram, mən işləyirəm". Həqiqətən də, mənim üçün Mostbet-də hər bir seans iş günüdür. Səhər kofe, kompüteri aç, mostbet app download for pc yoxla, hesaba bax, sonra oyun. Günorta yemək, sonra yenə analiz, amma oyun yox - yalnız baxış. Axşam yenə oyun, amma cəmi 1-2 saat. Bu ritm mənə artıq 5 ildir ki, qazanc gətirir. Əlbəttə, itkilər olur, amma onlar planlıdır. Mən büdcəyə itkiləri də daxil edirəm.

Sonda demək istədiyim budur - Mostbet mənə yalnız pul qazandırmadı, həm də mənə özümü, özümün hədlərini və imkanlarını anlamağı öyrətdi. Mən indi daha sakit, daha soyuqqanlı və daha məqsədyönlü insanam. Hər kəsə məsləhətim: əyləncə üçün oynayırsınızsa - oynayın, amma pul qazanmaq istəyirsinizsə, öyrənin. Kitab oxuyun, statistikanı izləyin, düzgün alətlərdən istifadə edin. Mən mostbet app download for pc etdim və bu mənim üçün dönüş nöqtəsi oldu. Bu gün mən qazandığım pulla yeni avtomobil almışam və qarşıda daha böyük planlar var. Amma ən əsası - mən həmişə xatırlayıram ki, kazino bir oyundur, amma mənim peşəmdir. Və bu peşədə udmaq üçün yalnız şans yox, ağıl lazımdır. İndi isə mən gedib gündəlik seansımı keçirim. Hər kəsə uğurlar, amma unutmayın - mənimlə rəqabət etməyin, çünki mən peşəkaram!
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1

Мерзімдік басылым

Журнал тоқсан сайын шығады

А4 форматта, 500 дана

ISSN 2707-6180 (Print)

ISSN 2707-6199 (Online)

Байланыс

2023 жылдың шілде айынан бастап Knowledge E компаниясы West Kazakhstan Medical Journal журналын жариялау және орналастыру қызметтерін ұсынады.

Журналдың келесі басылымдарына өтіңіз:

https://knepublishing.com/index.php/wkmj/index