Тоқсан сайын шығатын West Kazakhstan Medical Journal

Меншік иесі – «Марат Оспанов атындағы Батыс Қазақстан медицина университеті» КеАҚ

Бас редактор:             А.А. Калиев

Журнал 2004 жылдан бастап шығады.

Қазақстан Республикасы Ақпарат және коммуникациялар министрлігіне 18.04.2019 ж. қайта тіркеліп, №17673-Ж куәлігі берілген.

Журнал «Қазпочта» АҚ каталогында (жазылу индексі – 74740) тіркелген және оның бөлімдері арқылы таратылады. Сонымен қатар, редакция арқылы да таратылады. 

Журнал Ulrich’s International Periodical Directory халықаралық және италиялық CINECA ғылыми басылымдары, сонымен қатар, Ресейлік ғылыми дәйексөз алу индексі (РИНЦ) мәліметтер базаларында индекстеледі.

Журнал 2016 жылғы 15-сәуірдегі комиссия шешімі бойынша Ғылыми еңбектің негізгі нәтижелерін жариялау үшін Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігі білім және ғылым саласындағы бақылау Комитетінің Тізіміне (ҚР БҒМ БҒСК) енгізілді.

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Mostbet Global: Mənim Oyunum, Mənim Qaydalarım

Mostbet Global: Mənim Oyunum, Mənim Qaydalarım 10 Там 2026 20:00 #2017

• angrygoose631
  • angrygoose631's Avatar
  • Завсегдатай
Bu işə başlayaq. Mən professional oyunçuyam, bu mənim üçün sadəcə əyləncə deyil, gündəlik qazanc mənbəyidir. İlk dəfə mostbet global platformasına daxil olanda artıq üç il idi ki, onlayn kazinoların alqoritmlərini, RTP faizlərini və bonuz sistemlərini öyrənirdim. Təbii ki, hər kəs kimi mən də bir vaxtlar sadəcə maraqdan başlamışdım, amma sonra gördüm ki, burada riyaziyyat var, statistika var, və ən əsası — səbr və soyuqqanlılıq varsa, sistemlə oynamaq olar. mostbet global mənə elə bir arena verdi ki, orada öz bacarıqlarımı sınaya bildim. Amma hamı kimi yox, mən hər addımı hesablayıram, hər mərcimi planlaşdırıram.

Başlanğıcda, təbii ki, uğursuzluqlar oldu. Üç gün ardıcıl olaraq slot maşınlarında uduzurdum. Pul itkisi yox, mənim üçün əhəmiyyətsiz idi, çünki mən həmişə oyun üçün ayrıca büdcə saxlayıram. Amma qürur toxunurdu. Axı mən hesablamışdım ki, bu strategiya işləməlidir! Ancaq mostbet global-ün təsadüfi ədəd generatoru o qədər mürəkkəbdir ki, ilk baxışdan onu "sındırmaq" mümkün deyil. Mən səhvimi başa düşdüm — mən emosiyalara qapılmışdım, uduzanda daha çox geri qaytarmaq istəyirdim, udanda isə dayana bilmirdim. Bu, həvəskarların səhvidir.

Sonra mən taktikanı tamamilə dəyişdim. Hər səhər saat 9-da oyanıram, bir stəkan qəhvə içirəm və mostbet global-ün canlı dilerlər bölməsinə daxil oluram. Bəli, bəli, mən ruletka və blackjack oynayıram, amma slotlardan tamamilə imtina etmişəm. Çünki slotlarda evin üstünlüyü çox böyükdür, amma blackjackdə düzgün strategiya ilə bu üstünlüyü 0,5%-ə qədər endirmək olar. Bu rəqəmlərdir, dostlarım, rəqəmlər. mostbet global mənə hər gün canlı masalarda oturmaq imkanı verir, və mən orada dilerlərlə sanki şahmat oynayıram. Onlar kartları paylayır, mən isə hər dəfə ehtimalları hesablayıram.

Bir gün yaddaqalan oldu. Həmin gün səhər yuxudan oyandım, hiss etdim ki, bu gün fərqli olacaq. mostbet global hesabıma daxil oldum, balansımda cəmi 200 manat var idi. Amma mən bilirdim ki, bu gün mənim günümdür. Blackjack masasına oturdum, diler gənc oğlan idi, əlində kartları çox sürətli paylayırdı. İlk on əl ərzində heç bir böyük uduş yoxdu, amma mən soyuqqanlılığımı itirmədim. Hər uduzanda mərcimi iki dəfə artırırdım — bu Martingale sistemi deyil, bu daha mürəkkəb bir riyazi modeldir ki, mən özüm hazırlamışam. On beşinci əldə mənim kartlarım — 10 və 6, dilerin açıq kartı — 4. Mən durdum. Diler 7 çəkdi, sonra 10 — 21, mən uduzdum. Amma mən gülümsədim, çünki bu mənim planımın bir hissəsi idi. Növbəti əldə mən iki dəfə split etdim, üç ayrı əl açdım, və hər birində 20 xal topladım. Diler isə 16-da dayanmalı oldu və partladı. O an hiss etdim ki, mostbet global mənə qarşı deyil, mən sadəcə düzgün anı gözləyirəm.

Günün sonunda mən 200 manatı 5400 manata çevirmişdim. Amma ən maraqlısı bu deyil. Mən pulu çıxartdım, növbəti gün yenə gəldim, və yenə 300 manatla başlayıb 1200 qazandım. Mənim üçün mostbet global — bu, kazino deyil, bu, mənim ofisimdir. Burada mən işləyirəm, burada mən qazanıram, burada mən öz intizamımı sınayıram. Həftədə üç gün oynayıram, hər dəfə ciddi limit qoyuram: uduzsam 500 manatdan çox itirmirəm, udsam isə 1000 manatdan yuxarı qazanan kimi dayanıram. Bu qaydaları pozanda cəzalanıram — özümə bir həftəlik fasilə verirəm.

Dostlarım məndən soruşur: "Qorxmusan?" Mən cavab verirəm: "Qorxmaq həvəskarlar üçündür." Professional heç vaxt qorxmaz, çünki o, uduşun da, uduzuşun da bir hissə olduğunu bilir. mostbet global-da hər gün minlərlə insan oynayır, amma yalnız 5%-i qazanclı çıxır. Mən bu 5%-in içindəyəm, çünki mən hazırlaşıram, oxuyuram, statistikaları təhlil edirəm. Məsələn, bilirsinizmi ki, həftə sonları slotlarda RTP dəyişir? Bəli, bu rəsmi məlumat deyil, amma mən öz müşahidələrimi apardım və gördüm ki, cümə axşamı axşam saatlarında uduş faizi artır. mostbet global-ün sistemi proqnozlaşdırıla biləndir, əgər kifayət qədər məlumat toplasanız.

Təbii ki, heç vaxt 100% uduş olmur. Mən də uduzuram. Keçən həftə mən səhv etdim, çox emosional qərarlar verdim, nəticədə 800 manat itirdim. Amma bu məni sarsıtmadı, çünki bu pul mənim bir həftəlik qazancımın cəmi 10%-i idi. Mən uzun müddətli oyuna baxıram, bir günə yox. mostbet global mənə sabit gəlir gətirir, orta hesabla ayda 2000-3000 manat. Bu, ofisdə işləməkdən daha yaxşıdır, çünki mən öz vaxtımı idarə edirəm, səhər yuxudan oyananda heç kim mənə səbəb vermir.

Bir dəfə kazinonun meneceri mənə zəng etdi, dedi ki, sizin hesabınızda qeyri-adi aktivlik var, biz sizin ödənişlərinizi bloklamalıyıq. Mən sakitcə cavab verdim: "Zəhmət olmasa, mənim bütün əməliyyatlarımı yoxlayın, mən ədalətli oynayıram, heç bir qayda pozmayıram." İki gün sonra blok açıldı, pulu çıxartdım, və mostbet global-dan üzr istədilər. O gündən mən daha da inamla oynayıram, çünki bilirəm ki, mənim strategiyam işləyir, və kazino da bunu qəbul edir.

Hər yeni oyunçuya məsləhətim: mostbet global-ə daxil olmazdan əvvəl özünüzdən soruşun — əyləncə üçün gəlirsiniz, yoxsa qazanmaq üçün? Əgər ikincidirsə, o zaman riyaziyyatı öyrənin, limitlər qoyun, və ən əsası — heç vaxt içkili halda oynamayın. Mən bir dəfə səhv etdim, bir stəkan viski içdim, iki saat ərzində 1500 manat itirdim. O gündən mostbet global mənim üçün yalnız səhər saatları və yalnız təmiz başla.

İndi mən 30 yaşımdayam, ailəmin maddi təminatını tamamilə öz üzərimə götürmüşəm. Həyat yoldaşım əvvəllər əsəbiləşirdi, deyirdi ki, bu qumar deyil? Mən ona izah etdim ki, mənim işim birjadan fərqlənmir. Orada da risk var, orada da analitika lazımdır. mostbet global mənə ev almağa, uşaqlarımın təhsilini ödəməyə, hətta ailəvi tətil üçün pul yığmağa kömək etdi. Mən bu platformaya minnətdaram, çünki o, mənə öz potensialımı reallaşdırmaq imkanı verdi. Amma bu minnətdarlıq məni daha diqqətli edir — mən heç vaxt təkəbbür göstərmirəm, hər gün öyrənməyə davam edirəm.

Bu gün səhər, məsələn, yeni strategiya sınadım — mərcləri dəyişən sıra ilə artırdım. Nəticə? 4 saat oyundan sonra 650 manat qazanc. mostbet global-dakı canlı statistikaya görə, mən bu həftə ən uğurlu oyunçulardan biriyəm. Amma qürurlanmağa vaxt yoxdur, sabah yeni gündür, yeni masalar, yeni kartlar. Professional oyunçunun həyatı belədir — daimi analiz, daimi nəzarət, lakin bu azadlıq hissi heç bir ofis işi ilə müqayisə olunmaz.

Nəticədə, demək istəyirəm ki, mostbet global mənim üçün sadəcə sayt deyil, o, mənim üçün ikinci evə çevrilib. Bura hər dəfə daxil olanda özümü şahmat taxtasında olan qrosmeyster kimi hiss edirəm. Rəqib — kazino, amma mən onun zəif tərəflərini bilirəm. Mən heç vaxt 100%-lik uduş vəd etmirəm, amma əminliklə deyə bilərəm ki, düzgün yanaşma ilə bu oyun gəlirli ola bilər. Mən yaxşıya doğru dəyişmişəm — daha səbirli, daha soyuqqanlı, daha məsuliyyətli oldum. Və ən vacibi — mən öz seçdiyim yolda xoşbəxtəm. Hər kəsə arzum: öz yolunuzu tapın, istər mostbet global, istər başqa bir sahə olsun, amma bunu şüurlu edin. Və yadınızda olsun — əsl qələbə pulda deyil, özünüzü idarə etmək bacarığındadır. Mən bunu öyrənmişəm, siz də öyrənə bilərsiniz.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1

Мерзімдік басылым

Журнал тоқсан сайын шығады

А4 форматта, 500 дана

ISSN 2707-6180 (Print)

ISSN 2707-6199 (Online)

Байланыс

2023 жылдың шілде айынан бастап Knowledge E компаниясы West Kazakhstan Medical Journal журналын жариялау және орналастыру қызметтерін ұсынады.

Журналдың келесі басылымдарына өтіңіз:

https://knepublishing.com/index.php/wkmj/index